MCR-INDEST

Convocatòria 2018 d’ajuts de l’INDEST per a projectes de recerca

INFORMACIÓ PUBLICADA (27.07.2018). Informació sobre les bases de la convocatòria de recerca per a l’any 2018: tots els membres adscrits a l’INDEST podran optar a participar en aquesta convocatòria de recerca. El canal telemàtic principal de comunicació, en preferència, per a l’enviament total i complet de la documentació serà el correu electrònic. El destinatari indest@udl.cat. La documentació total i completa enviada s’haurà de validar abans amb signatura electrònica.
Model de sol·licitud a la convocatòria 2018
Convocatòria 2018 d'ajuts de l'INDEST per a projectes de recerca (modalitat A o B o C)
Criteris d'avaluació de la convocatòria 2018 (modalitat A o C) Criteris d'avaluació de la convocatòria 2018 (modalitat B)

Convocatòria 2017 d’ajuts de l’INDEST per a projectes de recerca

Tots els membres adscrits a l’INDEST poden optar a aquesta convocatòria de recerca. El termini de presentació de sol·licituds de projectes és del 12 de setembre fins a l’1 d’octubre de 2017, a les 17 h. Els sol·licitants d’aquesta convocatòria 2017 caldrà que presentin els esmentats documents de la següent forma:
  • 1 còpia en format paper a la Secretaria de l’INDEST (despatx 0.07 de Rectorat o bé a la bústia F1 del mateix edifici).
  • 1 còpia en format digital a l’adreça de correu electrònic: indest@udl.cat. Us agrairem que ens feu arribar, tant digitalment com en paper, tota la documentació en un mateix arxiu i enviament.
Model de sol·licitud a la convocatòria 2017
Convocatòria 2017 d'ajuts de l'INDEST per a projectes de recerca
Criteris d'avaluació de la convocatòria 2017
Resolució de la convocatòria 2017 d'ajuts de l'INDEST per a projectes de recerca

Convocatòria 2016 d’ajuts per a projectes interdisciplinars 

Tots els membres adscrits a l’INDEST poden optar a aquesta convocatòria de recerca. El termini de presentació de propostes de projectes finalitza el 17 d’octubre d’aquest any 2016. Els participants d’aquesta caldrà que presentin els esmentats documents de la següent forma:
  • 1 còpia en format paper a la secretaria executiva de l’INDEST (despatx 1.14 de Rectorat o bé a la bústia F1 del mateix edifici).
  • 1 còpia en format digital al correu indest@udl.cat. Us agrairem que ens feu arribar, tant digitalment com en paper, tota la documentació en un mateix arxiu i enviament.

Convocatòria 2016 per al cofinançament de projectes europeus i internacionals

Tots els membres adscrits a l’INDEST poden optar a aquesta convocatòria de recerca. El termini de presentació de propostes de projectes finalitza el 7 de novembre d’aquest any 2016. Els participants d’aquesta caldrà que presentin els esmentats documents de la següent forma:
  • 1 còpia en format paper a la secretaria executiva de l’INDEST (despatx 1.14 de Rectorat o bé a la bústia F1 del mateix edifici).
  • 1 còpia en format digital al correu indest@udl.cat. Us agrairem que ens feu arribar, tant digitalment com en paper, tota la documentació en un mateix arxiu i enviament.
Avís legal

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest web seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades als fitxers de la Universitat de Lleida per dur a terme una gestió correcta, i es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas.

L’Institut de Desenvolupament Social i Territorial de la Universitat de Lleida permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d’actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.