Ponència del Doctor Oriol Nel·lo, geògraf especialitzat en Estudis Urbans i Ordenació del Territori

La tercera jornada del cicle de conferències de reflexió i debat << Quin INDEST volem? >>, la qual la realitzarà el Doctor en Història per la UAB Oriol Nel·lo, geògraf especialitzat en Estudis Urbans i Ordenació del Territori. El nom de la ponència es titula Desigualtats socials i territorials. Reptes i oportunitats”.

Oriol-Nello

En aquesta jornada el Doctor Nel·lo farà un anàlisi exhaustiu sobre les desigualtats socials i territorials, tot proposant les possibles solucions, reptes i oportunitats. Tot plegat ens ajudarà a tenir una visió territorial i real pel desenvolupament de les línies d’actuació de l’INDEST.

Així doncs la jornada es realitzarà el proper dilluns 17 d’octubre d’11 a 13h a la Sala de Juntes del 2n Pis del Rectorat. Us animem a que assistiu per, així, construir un INDEST en pro de la recerca i del desenvolupament social i territorial.