Membres del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) publiquen un article a la revista Pirineu

Membres de l’equip investigador del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) de l’INEFC de Lleida, Estela Inés Farías-Torbidoni i el Jordi Seguí Urbandeja acaben de publicar un article a la revista Pirineos.

Imatge del banner web de la Revista Pirineos

Imatge del banner web de la Revista Pirineos

L’article tracta sobre la evolució i la incidència sobre la Xarxa Natura 2000 de les curses de muntanya (trails running) a l’Estat Espanyol.

Dades de l’article

Títol de l’article: Carreras de trail running y marchas por montaña en España. Número, evolución e incidencia sobre la Red Natura 2000.

Autoria: Estela Inés Farías-Torbidoni (INEFC Lleida, UdL GISEAFE), Jordi Seguí Urbandeja (INEFC Lleida, UdL GISEAFE), Rafel Ferrer (INEFC Lleida, UdL), Víctor Dorado (INEFC Lleida, UdL).

Paraules clau de l’article: Carreras de Trail running, Marchas por montaña, características, evolución, impacto, Red Natura 2000.

 

REFERÈNCIA: Farías-Torbidoni Estela. I; Seguí, J; Ferrer, R; Dorado, V (2018). 
Carreras de trail running y marchas por montaña en España. Número, evolución e incidencia sobre Red Natura 2000. 
Pirineos, Vol 173 (2018). 
Revista de Ecología de Montaña, Vol. 173 Jaca, Enero-Diciembre, 2018, e034 ISSN-l: 0373-2568
DOI: https://doi.org/10.3989/pirineos.2018.173001
NOTA: Aquesta informació ha estat facilitada pel Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE INEFC Lleida)

Gràcies a la col·laboració del GISEAFE podem compartir aquesta notícia.